Rum för själen

Julia Camerons böcker har följt mig igenom många år nu, och böckerna har varit mina bästa vänner och Julia har varit min mentor genom många av mitt livs olika faser. Igen och igen har jag återvänt och lusläst hennes ord, sugit i mig varje droppe av klokskap och aldrig har jag känt mig så mött och ingen annanstans har jag som genom hennes böcker så snabbt och effektivt fått kontakt med min kreativitet och på det sättet också min själ. I hennes böcker har jag hittat mitt ”rum för själen”.

Jag har tagit den här livsfilosofin till mig och Julia Camerons böcker och metoder har följt mig när jag bodde i Köpenhamn, sjöng jazz, dansade modern dans, blev mamma, blev sånglärare, sjöng soul, började läsa psykologi, slutade läsa psykologi, sjöng svensk folkmusik, flyttade till Grönland, skrev mina egna sånger, sjöng opera, skilde mig, sjöng musikal, mötte min själsvän och flyttade hem till Sverige igen.

Jag möter många kreativa människor genom mitt arbete som sångerska och sånglärare och vi delar alla samma kreativa processer oavsett vilken konstform som vi arbetar med.

Den här kunskapen omkring de kreativa processerna, skaparprocessen, jag vill fortsätta att använda och dyka ner ännu djupare i. Jag vill dela och pensla ut varje insikt jag får längs med vägen i min egen kreativa process.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s