IMG_1456

Sista dagen på året och för mig känns det alltid lite magiskt och högtidligt.
Det pirrar lite i luften och allt tycks stå still. Jag älskar den här stunden då jag samtidigt kan titta tillbaka och reflektera över året som gått och samtidigt med spänning titta framåt på en ny kalender, ett nytt kapitel, blanka sidor att fylla med nya upplevelser, mål och drömmar.
När jag tittar tillbaka på året som gått så fylls jag av tacksamhet och förundran. Allt jag önskade mig har gått i uppfyllelse, och jag känner mig stolt över vad jag har skapat. Jag har sjungit som aldrig förr, fått ett jobb inom musik, skrivit ny musik, träffat andra låtskrivare, underbara musiker, hittat en familj hos dem, spelat in min musik hos en superduktig producent.
Allt detta samtidigt som jag har gjort mig ännu mer fri, tagit ännu mer kontroll över mitt liv. Det här är mitt liv, och jag är här för att leva det fullt ut. Mig äger ingen. Jag är en överlevare.

IMG_0805

Jag börjar känna mer och mer tillit till att våga drömma, våga sätta upp mål och ambitioner. Jag har gett mig själv en ”Passionplanner”, (www.passionplanner.com).
För drömmar och mål handlar om att ta små steg varje dag, att knacka på dörrar, definiera vad du vill och också agera efter det. Som Julia Cameron skriver i sin fantastiska bok ”The artist way”, om du vill skapa något, börja skapa det idag!
Vill du vara författare – skriv, fotograf – ta bilder, sångerska – sjung!
Jag bestämde mig för att inte skjuta upp mina drömmar, inte en enda dag till, inga men, inga ursäkter. Lev som om du redan lever ditt drömliv! Fråga dig själv, vad skulle du göra idag om du redan hade nått dina mål, levde din dröm?
Och så gör det, redan idag, utifrån de förutsättningar du har idag. Vill du bli filmskapare – Filma med din telefon, vill du skriva en bok – skriv ner för hand, vill du spela gitarr – låna en gitarr. DIY! Do it yourself! Följ en kurs på youtube, låna, be om hjälp, köp begagnat, ha tålamod och tillit. Bara fortsätt, små steg, så kommer drömmen komma fortare än du tror!

Gott Nytt År!!!

IMG_0818 2IMG_0815

Nyårspromenad på min favorit plats, mitt lilla smultronställe där jag hämtar kraft och inspiration.

Lev din dröm redan idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s