Som en fri fågel har sången ”Rum för själen” flugit ut i världen! Så många fina reaktioner och möten med sången. Responsen har varit fantastisk!!

Redan på release-konserten möttes jag av en sån otrolig värme och närvaro från publiken! Stämningen var hög och jag kunde vila i blickar glädje och värme. Min familj gav ett fantastiskt stöd och många vänner hade trotsat snöstormen.

Jag kände mig helt fri när jag stod där på scenen med mina underbara musiker! Och som de spelade!! Redan från första ton svängde det och det var magiskt att höra mitt nyskrivna material som vi inte ens hunnit producera färdigt ta form med dessa duktiga musiker! Jag kunde inte stå still och dansade mig igenom hela konserten! Jag vet inte hur många gånger jag sträckte ut armarna och hela min kropp och själ bara ropade HURRA!!

Marcus Österlund har arrat låtarna och gjort en fantastiskt arbete med att få ihop materialet med bandet.

Som en räddande ängel kom min producent Ditte Lindbom, till releasekonserten, och med sitt lugn och sin smittande glädje kände mig helt i trygg och feststämningen infann sig snabbt trots tekniska utmaningar. Det var ju inte meningen att Ditte skulle jobba den kvällen, men hon blev kastad in i uppgiften att agera ljudtekniker i en väldigt svår ljudteknisk situation.

Nu har det bara gått en vecka sen Rum för själen släpptes och det känns så otroligt fint att få höra responsen på låten. Rum för själen har lockat fram förlösande tårar, varit med på en kurs för att hantera sin rädsla, andra har lyssnat på den nonstop och dansat till den i köket, och en ung tjej bestämde sig för att ta vara på sitt liv mycket mer nu efter hon hade hört låten. Det är just såna upplevelser med musik som ger mig motivation att fortsätta skapa och sprida musik!

https://open.spotify.com/track/02zLcDx5ZU5DpE32AvTigo?si=gL1riL99QcW4jhBYlluHeQ

#Music4health

Fri som en fågel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s