Om Mig

Jag är född i Stockholm, och har växt upp i en stimulerande kreativ miljö med konst, musik och dans, med kreativa föräldrar och musiker i släkten. Redan vid fyra års ålder började jag dansa balett inne vid Sergels torg, och sången och dansen har följt mig genom hela livet. När jag sen flyttade till Nyköping blev sången och dansen mina två största intressen. Gymnasiet valde jag att gå i Västerås för att kunna gå ett dansgymnasium, men även om jag älskade att dansa så saknade jag sången. Min mamma stöttade mig i att söka musikal utbildning där jag kunde fortsätta att utveckla både sången och dansen, så efter gymnasiet bar det av till Göteborg.

Ett avgörande ögonblick för mig var en konsert med Lisa Nilsson, på Bengans i Göteborg. Där stod jag mitt i publiken, och helt plötsligt, djupt berörd till tårar, bara visste jag att jag ville skriva min egen musik.

Jag har gjort en lång resa och har bott utomlands i flera år, flyttade först till Köpenhamn och tillslut ända till Grönland, och samtidigt har jag gjort en inre resa och lärt känna mig själv på ett ännu djupare plan. Nu har jag återvänt hem till Sverige, Norrköping, och det är de här insikterna från resans gång som jag vill dela med min musik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s