Ta mer plats i mitt eget liv

Idag började jag dagen med att göra yoga som det allra första när jag klev ur sängen! Det här är första dagen på mitt nya liv! Ett nytt kapitel har börjat och jag ska ta ett steg i taget mot mer balans i mitt liv! Gjorde solhälsningen några gånger och bara det var jätte jobbigt men otroligt skönt för kroppen! Oj så stel jag är!!! Och andningen hjälpte mig faktiskt och jag kände mig mer pigg och fylld av energi! En fantastiskt fin bok av Rachel Brathen som heter Yoga Girl har inspirerat mig!


Nästa steg är att börja dagen med varmt citronvatten! Jag som oftast häller i mig massor av kaffe på morgonen.., inte för att det smakar särskilt gott, men bara i ren desperation för att jag är så trött. Nu prövar jag något nytt och det här skulle vara bra för matsmältningen också! Nyttigt nyttigt!:) Lite surt, men faktiskt en mycket bättre känsla än kaffe;)


Sen Morgonsidorna, brain-drain som Julia Cameron kallar det. Nu börjar jag igen, och låter all oro och stressiga tankar komma ner på papret och allt det som jag egentligen vill fylla mitt liv med kommer också krypandes fram tillslut och nu kan jag inte gömma eller glömma mina drömmar! De står där svarta streck på vita papper…  kallar på mig, ropar på mig, lockar mig! I början var det svårt ibland att skriva morgonsidor men nu har jag lärt mig att lita på metoden och bara skriva. Jag behöver inte vara duktig, behöver inte vara strukturerad, kan bara vräka ut allt huller om buller och lita på att det blir bra ändå! Nu får vi se hur det går! Jag skriver här och erkänner att jag har inte gjort det på länge och det här är mitt försök på att komma tillbaka till mig själv igen! Jag har varit långt borta från det liv jag egentligen ville leva och nu är det tid för mig att ta plats och fylla i mitt eget liv. Det ska inte vara en hemlighet att jag har varit ett mycket mörkt ställe, utbränd, utkörd, överkörd, eller vad man ska kalla det! Och orsakerna har varit många och om jag ska lägga skulden på det ena eller det andra det får visa sig och det spelar kanske inte så stor roll heller. Alla som har varit där i landet ingenstans, vet vad jag pratar om ändå, och vägen tillbaka är lika slingrig och knölig ändå och det här är en möjlighet att få följa med på resan. Kanske hjälper det någon annan vilsen själ där ute i etern någonstans! 🙏🏼 Så det här att skriva här på bloggen är ännu ett av de små nya steg som jag också kommer göra för att läka, växa, söka, och hitta fram och skapa mer plats till mig själv i mitt eget liv!

Du är välkommen att följa med! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s