Njut varje steg

  Det är inte alltid lätt att öppna upp för sina drömmar! Det ser kanske ut som att målet är långt bort och vägen dit känns oändligt lång. Men om vi njuter nuet och vägen fram till våra drömmar istället för att bara längta efter framtiden så blomstrar våra drömmar snabbare än vi tror.

Sjung varje ton, varje skala med full närvaro och njut! Sjung varje ton med din bästa insats och bär fram varje ton som om du redan vore i mål! Föreställ dig att du redan står på scenen och ge allt du har.

Jag gör det t om när jag sjunger vaggvisor för mina barn, jag går in i sången med full närvaro och sjunger från mitt innersta och bär fram varje ton som om det vore en mikrofon eller kamera framför mig. Kanske låter det överdrivet, men det som händer är att plötsligt blir sången levande och barnen blir också lugna när de upplever den här närvaron och energin.

Samtidigt kan jag själv hämta energi själv genom att jag sjunger på det här sättet. Det här är en outtömlig källa till energi! Pröva det och upplev hur du otroligt snabbt kan ladda batterierna! Det gäller i allt skapande! Laga mat med samma närvaro, glöm allt annat och gå in med full närvaro, och du blir full av energi och glädje! Värm upp och gör dina sångövningar med precis samma närvaro som om skalan du sjunger vore den vackraste sången som fanns och den var början på din drömkonsert där du står i ljuset från strålkastarna.

Lev som om du levde din dröm idag! Öva som om du sjöng på scenen idag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s